Metode de plata

Devverse Business Srl  (devverse.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs 

 Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Pentru comenzile cu valori peste 1000 lei se poate solicita plata in avans a comenzii.

Transfer bancar (ordin de plata) 

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata cu card bancar

Platile online pe devverse.ro se pot efectua prin card de debit/credit Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Pentru a efectua plata online cu cardul in pasul urmator vei completa datele necesare pentru acest proces prin sistemul securizat de plati online asigurat de MobilPay

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele MobilPay

Plata prin transfer bancar in contul companiei noastre:

ING BANK
RO39INGB0000999906957631

In cazul in care efectuati plata prin aceasta metoda expedierea comenzii se face dupa confirmarea efectuarii plati,perioada de confirmare poate diferii in functie de banca din care efectuati transferul.