• Pret
  Lei
   – 
  Lei
  • 4Lei
  • 2188Lei
 • Brand

Accesoriile pentru bicicletă sunt echipamente opționale, dar utile pentru bicicletă, care vă vor face călătoria mai confortabilă și mai sigură.

Ce echipamente ar trebui să aibă o bicicletă?

- Dacă plimbarea noastră are loc în principal în oraș , merită cu siguranță să vă asigurați bicicleta și să aveți la dumneavoastră un lanț pentru a o proteja împotriva furtului - nu este o sarcină grea, practic fiecare lanț poate fi agățat undeva pe cadrul bicicletei într-un mod care nu va împiedica plimbarea.
Un suport de bicicletă poate fi, de asemenea, util în acest caz, deoarece nu gasiti permanent locuri libere in stand.
Când mergem la cumpărături cu bicicleta, un coș de bicicletă cu mâner va fi de neînlocuit, care va înlocui pungile de cumpărături din magazin.

- Dacă mergem pe trasee lungi și performante, va merita să achiziționăm un port-bagaj de bicicletă și un suport pentru telefon - un coș de bicicletă este util, dar un port-bagaj impermeabil vă va permite să folosiți navigația și vă va depozita portofelul sau cheile fără a crea o povară suplimentară.

- Pentru mersul off-road, cel mai bine este să vă aduceți o trusă de reparații, o pomba de aer de urgență și o trusă de scule la îndemână care să încapă în portbagajul menționat mai sus.

Printre produsele care merită să le aveți acasă se numără o pompă de bicicletă, lubrifianți de întreținere de bază sauun suport de bicicletă.

Indiferent dacă mergeți pe bicicletă în scop recreativ sau competițional, merită să aveți grijă de ghidon (grip-uri) pentru ghidonul bicicletei, pe care le veți aprecia în timpul călătoriilor mai lungi.
De asemenea, indiferent de stilul dumneavoastră de condus, ar trebui să cumpărați o lumină pentru bicicletă - în acest caz, însă, este un accesoriu obligatoriu prevăzut de lege.